Saltede mandler

Saltede mandler

1 stor portion

1,5 timer

Det er så nemt at lave sine egne saltede mandler, og med SIKANI havsalt bliver de bare så meget bedre – helt uden bitterheden du ellers får med alm. bordsalt.

Ingredienser
Fremgangsmåde

SIKANI saltet opløses i vandet. Pisk det evt. med et piskeris, så går det hurtigere.

Lad mandlerne ligge i vandet i 20 min.

Tænd ovnen på 175°C.

Hæld vandet fra mandlerne og bred dem ud på en bageplade.

Giv dem ca. 15 min i ovnen.

Vend mandlerne af og til, så de bliver tørret over det hele.

Lad dem afkøle og server.

Variationer:
Lakridsmandler
Fyld en beholder med mandlerne og drys et par tsk. lakridspulver over. Sæt låg på beholderen og ryst, så pulveret bliver fordelt over alle mandlerne.

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på