Smagen af Sicilien
Smagen af Sicilien
Vores glutenfrie produkter kommer fra en førende italiensk producent, der er specialiseret i produktion af laktosefrie og naturligt glutenfrie råvarer.
Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgt blandt de allerbedste i Italien og EU. Naturligt glutenfrie, dvs. fremstillet af ris, majsstivelse, kartoffel, boghvede.
De har opnået det italienske sundhedsministeriums særlige autorisation til produktion af “glutenfrie” produkter.
Fantastisk Pankorasp til fyld i fars eller panering, der bliver meget sprød. 250g i pakken.
LAKTOSE FRI - UDEN PALMEOLIE, KAN INDEHOLDE SPOR AF SESAM
Glutenfri Rasp (250 g) indeholder: Vand, majsstivelse, rismel, sukker, solsikkeolie med højt olieindhold, ølgær, fortykningsmiddel: guarfrømel, hydroxypropylmethylcellulose, salt, vegetabilsk fiber: psyllium.
Skønt alternativ til hvedemel.
1 kg rismel til at erstatte hvedemel til dine kager, brød og de retter, hvor du ellers vil bruge mel; frikadeller osv.
Skønne små sprøde crostini. Her med drys af oregano.
LAKTOSEFRI – UDEN PALMEOLIE
KAN INDEHOLDE SPOR AF SESAM
Glutenfri Crostini med oregano (130 g): Vand, majsstivelse, rismel, siciliansk ekstra jomfru olivenolie, vegetabilske fibre: inulin og psyllium, ølgær, fortykningsmidler: guarfrømel, hydroxypropylmethylcellulose, salt, sukker, oregano.
Skønne små sprøde crostini. Her i en klassisk version, kun med olivenolie.
LAKTOSEFRI – UDEN PALMEOLIE
KAN INDEHOLDE SPOR AF SESAM
Glutenfri Crostini (130 g): Vand, majsstivelse, rismel, ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, vegetabilske fibre: inulin og psyllium, ølgær, fortykningsmidler: guarfrømel, hydroxypropylmethylcellulose, salt, sukker.
Skønne små sprøde crostini. Her med drys af rosmarin.
LAKTOSEFRI – UDEN PALMEOLIE
KAN INDEHOLDE SPOR AF SESAM
Glutenfri Crostini med oregano (130 g): Vand, majsstivelse, rismel, ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, vegetabilske fibre: inulin og psyllium, ølgær, fortykningsmidler: guarfrømel, hydroxypropylmethylcellulose, salt, sukker, rosmarin.
Fyld evt. med Ricotta eller Mascarpone – der er sødet vores spreads.
3 stk. (60 g) i pakken.
LAKTOSEFRI – UDEN PALMEOLIE
Glutenfri Cannoli – 3 stk. (60 g): Hvidvin, rismel, majsstivelse, sukker, pasteuriserede friske æg, solsikkeolie med højt olieindhold, vegetabilske fibre: psyllium og inulin, fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, dextrose, kakao, smagsstoffer.
Fyld evt. med Ricotta eller Mascarpone – der er sødet med vores spreads.
9 stk. (120 g) i pakken.
LAKTOSEFRI – UDEN PALMEOLIE
Glutenfri Cannoli – 9 stk. (120 g): Hvidvin, rismel, majsstivelse, sukker, pasteuriserede friske æg, solsikkeolie med højt olieindhold, vegetabilske fibre: psyllium og inulin, fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, dextrose, kakao, smagsstoffer.
Et sødt dejbrød der kan spises
som det er eller rist det og spis med smør.
Lavet på rismel – derfor naturlig glutenfri.
Pastuerede æg, glutenfri hvedestivelse, kandiseret appelsinskal, smør, sukker, rismel, mælk, sultanarosiner, ølgær, risstivelse, invertsukker, dextrose, psyllium, sorbitol, salt.
INGEN PALMEOLIE
Denne version er med chokoladecreme.
Lavet på rismel – derfor
naturlig glutenfri.
Pastueriserede æg, glutenfri hvedestivelse, smør, sukker, chokolade, rismel, mælk, invertsukker, vand, ølgær, risstivelse, dextrose, psyllium, sorbitol, salt.
INGEN PALMEOLIE
Denne version er med pistaciecreme.
Lavet på rismel – derfor naturlig
glutenfri.
Pastuerede æg, pistaciebetræk, pistaciefyld, smør, glutenfri hvedestivelse, sukker, rismel, mælk, invertsukker, risstivelse, ølgær, psyllium, dextrose, sorbitol, salt
INGEN PALMEOLIE