Randis kålsalt med Randi-dressing

6-8 portioner

30 minutter

Denne kålsalat, der er meget næringsrig og flot med sine farver. Jeg har fået opskriften af Randi – en dejlig kvinde, som jeg har lært at kende på det “Basiskursus for anlægsgartnere”, og hun har målrettet sin mad med henblik på at tabe sig på en god og nærende måde.

Her får du hendes frokostsalt m/let dressing. Salaten kan spises alene, som den er, eller blandet med tun, kylling, eller hvad du nu lige har. Den er også vældig god til en gryderet eller anden middagsret.

Ingredienser
  • 1/2 hvidkål
  • 1/2 rødkål
  • god portion grønkål
  • 3 stk gulerødder
  • 1 håndfuld af dine yndlingsnødder

Dressing

  • 1 dl cremefraiche
  • 1 dl skyr
  • 2-3 spsk god balsamicoeddike
  • lidt rørsukker (smag dig frem)
Fremgangsmåde

Riv/hak grøntsagerne som du nu bedst kan lide din kål. Tilsæt nødderne.

Dressing laves af cremefraiche eller skyr pisket sammen med en god balsamicoeddike og rørsukker – du kan også med stor fordel bruge kokossukker.

Buon Appetito

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på