6-8 portioner
30 minutter
Denne kålsalat, der er meget næringsrig og flot med sine farver. Jeg har fået opskriften af Randi – en dejlig kvinde, som jeg har lært at kende på det “Basiskursus for anlægsgartnere”, og hun har målrettet sin mad med henblik på at tabe sig på en god og nærende måde.
Her får du hendes frokostsalt m/let dressing. Salaten kan spises alene, som den er, eller blandet med tun, kylling, eller hvad du nu lige har. Den er også vældig god til en gryderet eller anden middagsret.
Ingredienser
- 1/2 hvidkål
- 1/2 rødkål
- god portion grønkål
- 3 stk gulerødder
1 håndfuld af dine yndlingsnødder
Dressing
- 1 dl cremefraiche
- 1 dl skyr
- 2-3 spsk god balsamicoeddike
- lidt rørsukker (smag dig frem)
Fremgangsmåde
Riv/hak grøntsagerne som du nu bedst kan lide din kål. Tilsæt nødderne.
Dressing laves af cremefraiche eller skyr pisket sammen med en god balsamicoeddike og rørsukker – du kan også med stor fordel bruge kokossukker.
Buon Appetito