Randis kålsalt med Randi-dressing

Denne kålsalat, der er meget næringsrig og flot med sine farver. Jeg har fået opskriften af Randi – en dejlig kvinde, som jeg har lært at kende på det “Basiskursus for anlægsgartnere”, og hun har målrettet sin mad med henblik på at tabe sig på en god og nærende måde.

Her får du hendes frokostsalt m/let dressing. Salaten kan spises alene, som den er, eller blandet med tun, kylling, eller hvad du nu lige har. Den er også vældig god til en gryderet eller anden middagsret.

Hvidkål, rødkål og grønkål og gulerødder hakkes fint – brug et juliennejern eller foodprocessor.

Pinjekerne og/eller andre nødder tilsættes efter smag.

Dressing laves af cremefraiche eller skyr pisket sammen med en god balsamicoeddike og rørsukker – du kan også med stor fordel bruge kokossukker.

Buon Appetito

Del opskriften
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Find SIKANI på