Opskrift på Pesto alla Trapanese med ingredienser fra SIKANI

Pesto alla Trapanese

Ingredienser

Nok til 4-6 personer

  • 75 g mandler
  • stor håndfuld basilikum
  • 4 fed hvidløg
  • 300 g cherrytomater
  • 50 g pecorinoost
  • 6 spsk olivenolie
  • peber
  • SIKANI havsalt
  • 500 g spaghetti

Fremgangsmåde

Skold mandlerne og befri dem for deres skind.

Rist mandlerne på en tør pande ved medium-høj varme. Hold dem i bevægelse for at forhindre at de brænder på. De skal have en lys gylden farve.

Blend mandlerne i en foodprocessor, indtil de ligner brødkrummer.

Tilsæt basilikum og hvidløg og blend et par gange. Hæld det i en skål.

Halvér tomaterne, riv pecorinoen og bland med olivenolie. Krydr med havsalt og peber.

Kog pastaen indtil al dente. Dræn vandet fra og rør pestoen i spaghettien.

Serveres, pyntet med basilikum og med masser af ekstra revet pecorino på toppen.

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på