Langtidsbagte tomater

Langtidsbagte tomater med havsalt og citronolie fra Sikani
Når vi vælter os i tomater kan det være svært at nå at spise dem alle. Her kan du få dem til at holde lidt længere – altså inden de forgår – for disse langtidsbagte tomater smager fantastisk. Brug dem som tilbehør til bordet, til næsten alt med. Til en omgang italiensk Antipasti eller ostebordet med kiks.

1 portion

5 timer

Ingredienser
Fremgangsmåde

Tomaterne skære i halve eller kvarte og placeres med “kødsiden” opad på en bageplade.

Drys med salt og de tørrede urter og dryp et par dråber olivenolie over tomaterne.

Bag tomaterne i ovnen ved 100° i op til 5 timer.

Mens de er varme lægges de i et glas der kan lukkes tæt. Overhæld tomaterne med olie – til det lige dækker. Sæt låg på og lad dem afkøle.

Langtidsbagte tomater med havsalt og citronolie fra Sikani
Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på