Langtidsbagte tomater

Langtidsbagte tomater med havsalt og citronolie fra Sikani
Når vi vælter os i tomater kan det være svært at nå at spise dem alle. Her kan du få dem til at holde lidt længere – altså inden de forgår – for disse langtidsbagte tomater smager fantastisk. Brug dem som tilbehør til bordet, til næsten alt med. Til en omgang italiensk Antipasti eller ostebordet med kiks.

1 portion

5 timer

Ingredienser
Fremgangsmåde

Tomaterne skære i halve eller kvarte og placeres med “kødsiden” opad på en bageplade.

Drys med salt og de tørrede urter og dryp et par dråber olivenolie over tomaterne.

Bag tomaterne i ovnen ved 100° i op til 5 timer.

Mens de er varme lægges de i et glas der kan lukkes tæt. Overhæld tomaterne med olie – til det lige dækker. Sæt låg på og lad dem afkøle.

Langtidsbagte tomater med havsalt og citronolie fra Sikani
Del opskriften
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print
Find SIKANI på