Cremet hvid bønnepuré med trøffelolie og timiansalt

12 portioner

30 minutter

Ingredienser
  • 400 g. hvide bønner
  • 1-2 fed revet hvidløg
  • 1 økologisk citron
  • 3 spsk. god trøffelolie, gerne den hvide
  • SIKANI havsalt Extra Fino
  • Timian
Fremgangsmåde

Læg bønnerne i blød natten over i minimum dobbelt så meget vand som bønner.

Kassér vandet og kog bønnerne godt møre, uden salt.

Dræn bønnerne, gem kogevandet, og kom dem i en foodprocessor eller blender, sammen med SIKANI havsalt og lidt af timianen, revet hvidløg, skal og saft af en økologisk citron.

Blend og smag til med trøffelolien og lidt friskkværnet peber.

Hvis puréen er for fast, kommer du lidt af kogevandet fra bønnerne i, til den har en passende konsistens.

Spis den på et godt stykke brød, eller brug den som dip til grøntsager.

Håndindsamlet uraffineret havsalt fra SIKANI – Trapani på Sicilien

SIKANI Havsalt

Uraffineret og uden tilsætningsstoffer

5/5
Kr. 49,-
Del opskriften
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print