Cremet hvid bønnepuré med trøffelolie og timiansalt

400 g. hvide bønner
1-2 fed revet hvidløg
1 økologisk citron
3 spsk. god trøffelolie, gerne den hvide
SIKANI havsalt Extra Fino
Timian på stilk

Læg bønnerne i blød natten over i minimum dobbelt så meget vand som bønner.

Kassér vandet og kog bønnerne godt møre, uden salt.

Dræn bønnerne, gem kogevandet, og kom dem i en foodprocessor eller blender, sammen med SIKANI havsalt og lidt af timianen, revet hvidløg, skal og saft af en økologisk citron.

Blend og smag til med trøffelolien og lidt friskkværnet peber.

Hvis puréen er for fast, kommer du lidt af kogevandet fra bønnerne i, til den har en passende konsistens.

Spis den på et godt stykke brød, eller brug den som dip til grøntsager.

Del opskriften
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Find SIKANI på