Crostini del Fegatini

1 portion

30 minutter

Crostini del Fegatini smager virkelig godt på knækbrød, og kan også gå som tilbehør eller spread på et tapasbord.

Ingredienser
  • 1 pakke frossen kyllingelever – jeg fik dem i SuperBrugsen, der også har andelever.
  • 3-4 hakkede champignon
  • 6 salvie blade fra SIKANI Salvie på stilk
  • 1,5 dl Marsala
  • 1 ansjosfilêt
  • 1 spsk kapers
  • Olivenolie fra Fontanasalsa
Fremgangsmåde

Lidt olivenolie varmes på panden, og lever, champignon, salvie, hvidløg og peber sauteres deri i 4-5 min, til leverne er næsten gennemstegte.

Hæld Marsala på og lad det koge op. Tilsæt ansjos og kapers.

Det hele blendes til puré i en mixer og smages til med salt samt evt. mere peber.

Servér med knækbrød til.

Del opskriften
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print
Find SIKANI på