Crostini del Fegatini

1 portion

30 minutter

Crostini del Fegatini smager virkelig godt på knækbrød, og kan også gå som tilbehør eller spread på et tapasbord.

Ingredienser
  • 1 pakke frossen kyllingelever – jeg fik dem i SuperBrugsen, der også har andelever.
  • 3-4 hakkede champignon
  • 6 salvie blade fra SIKANI Salvie på stilk
  • 1,5 dl Marsala
  • 1 ansjosfilêt
  • 1 spsk kapers
  • Olivenolie fra Fontanasalsa
Fremgangsmåde

Lidt olivenolie varmes på panden, og lever, champignon, salvie, hvidløg og peber sauteres deri i 4-5 min, til leverne er næsten gennemstegte.

Hæld Marsala på og lad det koge op. Tilsæt ansjos og kapers.

Det hele blendes til puré i en mixer og smages til med salt samt evt. mere peber.

Servér med knækbrød til.

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på