4-6 portioner
2 timer
“Pollo alla cacciatora” betyder kyllinge-jægeren, og det er en meget velsmagende simreret, som er nem at gå til selv for begyndere i et køkken. I denne opskrift er der nok til 4 personer.
Ingredienser
- En hel kylling parteret eller over/underlår
- Fontanasalsa økologisk olivenolie
- 3 fed hvidløg
- SIKANI økologiske rosmarin på stilk
- 1 rød, 1 grøn og 1 gul peberfrugt
- 2 stænger bladselleri (Tip: bladselleri er obligatorisk i stort set al italiensk mad)
- 1 stort rødløg
- 1 dl hvidvin
- 1 karton hakkede økologiske tomater
- 2 spsk tomatpasta
- 1 ½ terning hønsebouillon opløst i 2 dl vand
- SIKANI Sea Salt fino, peber
Fremgangsmåde
Hvidløg pilles og snittes, peberfrugterne skæres i fine tern, bladselleri skæres i ca 2 cm tykke skiver, rødløg snittes ligeledes.
Jeg brugte over- og underlår, og de brunes i olivenolie i en gryde eller en sauterpande, hvorefter det tages af og krydres med salt og peber.
Alle grøntsagerne sauteres nu, og brug gerne rigeligt med rosmarin for at få den ægte italienske smag frem.
Hvidvin, hakkede tomater og tomatpasta tilsættes samt hønsebouillon.
Læg nu de stegte kyllingestykker tilbage i gryden/panden, da retten skal simre i 30-45 minutter.
Smag til med salt og peber.