Pollo alla cacciatora – en grydestegt kyllingeret

4-6 portioner

2 timer

“Pollo alla cacciatora” betyder kyllinge-jægeren, og det er en meget velsmagende simreret, som er nem at gå til selv for begyndere i et køkken. I denne opskrift er der nok til 4 personer.

Ingredienser
Fremgangsmåde

Hvidløg pilles og snittes, peberfrugterne skæres i fine tern, bladselleri skæres i ca 2 cm tykke skiver, rødløg snittes ligeledes.

Jeg brugte over- og underlår, og de brunes i olivenolie i en gryde eller en sauterpande, hvorefter det tages af og krydres med salt og peber.

Alle grøntsagerne sauteres nu, og brug gerne rigeligt med rosmarin for at få den ægte italienske smag frem.

Hvidvin, hakkede tomater og tomatpasta tilsættes samt hønsebouillon.

Læg nu de stegte kyllingestykker tilbage i gryden/panden, da retten skal simre i 30-45 minutter.

Smag til med salt og peber.

Del opskriften
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print