Mysli

Mysli

Lav nok til et par uger

30 minutter

Start dagen med et super drys på din skyr eller spis myslien med mælk på.

Ingredienser

Tænd ovnen på 160°C, inden du går i gang med at blande, så er den varm, når blandingen er klar.

  • Som basis bruger jeg havregryn.
  • Resten kan du tilsætte alt efter smag og hvor meget, du har af hver enkelt ingrediens:
    Hasselnødder
    valnødder
    mandler
    pekannødder
    paranødder
  • Rosiner, lyse eller mørke
  • Div. kerner så som græskar, solsikke, hørfrø, sesam
  • Tørrede bananer, ananas, mango, tranebær, goji, kiwi, abrikos
  • Kokosmel og chiafrø
  • Kokossukker eller kokosfiber
Fremgangsmåde

Variationerne er uendelige.

  • Det hele blandes på en bageplade
  • Lidt smagsneutralt olie såsom rapsolie hældes over
  • Til det søde kan du bruge lidt flydende honning.

Der drysses med SIKANI uraffineret havsalt – FINO, der giver en dejlig smag sammen med det søde.
 Ind i ovnen med det i ca. 20 min, vend det et par gange, så det nederste også bliver ristet – havregrynene har det nemlig med at ”falde til bunds”.

Opbevares i et tætsluttet glas – en bagepladefuld svarer til ca. et 1 liters glas.

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på