Kærnemælks-Panna Cotta

6 portioner

30 minutter (+ mindst 4 timer i køleskabet)

Ingredienser
  • 3 blade husblas

  • 3 dl piskefløde

  • 100 g rørsukker

  • Korn af 1 vaniljestang

  • 3 dl kærnemælk

  • Saft og skræl af 1 citron

Fremgangsmåde

Husblasen udblødes i koldt vand.

Fløde, sukker og vanilje hældes i en gryde og bringes til kogepunktet. Lad afkøle lidt.

Vrid husblasen fri for vand og rør den ud i den nu godt lune fløde, der herefter hældes i en skål, hvorefter kærnemælk røres i lidt ad gangen, og der smages til med citronsaft.

Panna cottaen hældes i 6 små glas og sættes i køleskab i mindst 4 timer eller natten over.

Pyntes med en god gelé eller som her med en økologisk citrusmarmelade lavet af skaller og drysset med lidt pynt. Et glas limoncello er bare helt perfetto til.

Buon appetito

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på