Græskarsuppe

4-6 portioner

1 time

Ingredienser
  • 1 hokkaido græskar uden kerner og skræl – giver ca 700 g kød
  • 1 løg
  • 1 spsk. karrypasta – jeg brugte Ravigotte
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter grønsagsbouillon
  • Kokosmælk eller piskefløde kan tilsættes.
  • SIKANI havsalt, Fino
  • SIKANI tørret chili, hvis du ønsker en suppe med lidt bid i – er rigtig godt, når det er koldt.
Fremgangsmåde

Græskarkødet skæres i tern på ca 2 cm.

Løget piles og hakkes.

Varm olien i en gryde og svits løg og de hakkede hvidløg, til de er klare, hvorefter græskarkødet tilsættes, og bouillonen hældes ved.

Suppen simrer ved svag varme under låg i 20-30 min, til græskarkødet er mørt.

Gryden tages af varmen og afkøles let. Nu kan du med en stavblender blende suppen.

Hvis du synes, kan du nu tilsætte en dåse kokosmælk eller ¼ l piskefløde, men det er bestemt ikke påkrævet. Selv foretrækker jeg piskefløde fremfor kokosmælk – piskefløde har aldrig skadet noget!

Servér godt brød eller Grissini stænger til.

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på