Græskarsuppe

Græskarsuppe

4-6 portioner

1 time

Ingredienser
  • 1 hokkaido græskar uden kerner og skræl – giver ca 700 g kød
  • 1 løg
  • 1 spsk. karrypasta – jeg brugte Ravigotte
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter grønsagsbouillon
  • Kokosmælk eller piskefløde kan tilsættes.
  • SIKANI havsalt, Fino
  • SIKANI tørret chili, hvis du ønsker en suppe med lidt bid i – er rigtig godt, når det er koldt.
Fremgangsmåde

Græskarkødet skæres i tern på ca 2 cm.

Løget piles og hakkes.

Varm olien i en gryde og svits løg og de hakkede hvidløg, til de er klare, hvorefter græskarkødet tilsættes, og bouillonen hældes ved.

Suppen simrer ved svag varme under låg i 20-30 min, til græskarkødet er mørt.

Gryden tages af varmen og afkøles let. Nu kan du med en stavblender blende suppen.

Hvis du synes, kan du nu tilsætte en dåse kokosmælk eller ¼ l piskefløde, men det er bestemt ikke påkrævet. Selv foretrækker jeg piskefløde fremfor kokosmælk – piskefløde har aldrig skadet noget!

Servér godt brød eller Grissini stænger til.

Del opskriften
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print
Find SIKANI på