Glaserede valnødder med honning

Glaserede valnødder med honning og sikani havsalt

1 stort glas

45 minutter

Disse er perfekte til eks. ost.

Ingredienser
  • 200 g valnødder

  •  

    75 g tørrede tranebær

  • 1-2 kanelstænger alt efter smag

  • 4 spsk. honning – køb honning hos lokale avlere – de har ofte en bod ved vejen. Det er en hyggelig måde at handle på, samtidig med at du støtter bierne i dit område. Honningen, jeg har brugt, er fra Svanehøj i Lille Egede ved Korsør.

  • Et skvæt cognac efter smag.

Fremgangsmåde

Koges i ca. 30 min. til sirupsagtig konsistens.

Hældes på glas og lukkes.

Der kan altid tilføjes ekstra cognac.

I stedet for honning kan anvendes 400 g rørsukker, der smeltes i 4 dl vand.

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på