Peberfrugt-relish

1 portion

30 minutter

For mange år siden lavede jeg tit peber relish, og når vi havde gæster satte jeg ofte et lille glas relish ved hver kuvert som en gestus, men ligeså meget som dekoration, da det så festligt ud med farverne. Så her får du, fundet frem fra gemmerne, min opskrift på peberrelish:

Ingredienser
Fremgangsmåde

Skær peberfrugterne i små terninger.

Pil og hak løget.

Varm olien i en gryde.

Svits løg og sennepskorn klare i olien.

Svits peberfrugterne med de sidste par minutter. Vil du have lidt ekstra smag, skal chili tilsættes her.

Tilsæt vin, vineddike, salt, peber og sukker og lad det simre ved jævn varme ca. 10 minutter. Vil du have mindre chilismag, tilsættes chili her.

Kog relishen yderligere 10 minutter og sæt den til afkøling. Relishen er fin til kødretter og især til farsmad som f.eks. denne kalvepaté, der er god som en lille let ret, forret eller på frokostbuffeten.

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på