Muslinger á la Sicilia

4 portion

45 minutter

Ingredienser
  • 1 kg muslinger.
  • 2 finthakkede gulerødder.
  • 1 finthakket bladselleri.
  • ½ finthakket løg
  • 1 fed hvidløg afskallet og fladmast
  • Lidt god olivenolie.
  • 1 dl hvidvin – du kan lide at drikke. Resten serveres til maden.
  • Lidt peber og evt. SIKANI Sea Salt fino – retten er formentlig salt nok i sig selv fra væsken i muslingerne.
  • Flute/baguette.
Fremgangsmåde

Muslinger skylles under rindende vand og skures rene for diverse havrester.

Alle grøntsagerne svitses i lidt god olivenolie til løgene er klare – hvidløget kan fjernes eller blive, som man nu lyster.

Muslingerne og 1 dl hvidvin tilsættes, og det hele skal nu simre i ca 30 min.

De muslinger, der ikke har åbnet sig kasseres. SPIS ALDRIG EN LUKKET MUSLING!

2 skiver flutes lægges i bunden af en dyb tallerken, lidt suppe hældes over, så brødene bliver bløde. Muslinger fordeles over brødene. En herlig og enkel ret. Velbekomme!

Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på