Muslinger á la Sicilia

4 portion

45 minutter

Ingredienser
  • 1 kg muslinger.
  • 2 finthakkede gulerødder.
  • 1 finthakket bladselleri.
  • ½ finthakket løg
  • 1 fed hvidløg afskallet og fladmast
  • Lidt god olivenolie.
  • 1 dl hvidvin – du kan lide at drikke. Resten serveres til maden.
  • Lidt peber og evt. SIKANI Sea Salt fino – retten er formentlig salt nok i sig selv fra væsken i muslingerne.
  • Flute/baguette.
Fremgangsmåde

Muslinger skylles under rindende vand og skures rene for diverse havrester.

Alle grøntsagerne svitses i lidt god olivenolie til løgene er klare – hvidløget kan fjernes eller blive, som man nu lyster.

Muslingerne og 1 dl hvidvin tilsættes, og det hele skal nu simre i ca 30 min.

De muslinger, der ikke har åbnet sig kasseres. SPIS ALDRIG EN LUKKET MUSLING!

2 skiver flutes lægges i bunden af en dyb tallerken, lidt suppe hældes over, så brødene bliver bløde. Muslinger fordeles over brødene. En herlig og enkel ret. Velbekomme!

Del opskriften
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Print