4-6 portioner
45 minutter
Ingredienser
- 75 g mandler
- stor håndfuld basilikum
- 4 fed hvidløg
- 300 g cherrytomater
- 50 g pecorinoost
- 6 spsk olivenolie
- peber
- SIKANI havsalt
- 500 g pasta
Fremgangsmåde
Skold mandlerne og befri dem for deres skind.
Rist mandlerne på en tør pande ved medium-høj varme. Hold dem i bevægelse for at forhindre at de brænder på. De skal have en lys gylden farve.
Blend mandlerne i en foodprocessor, indtil de ligner brødkrummer.
Tilsæt basilikum og hvidløg og blend et par gange. Hæld det i en skål.
Halvér tomaterne, riv pecorinoen og bland med olivenolie. Krydr med havsalt og peber.
Kog pastaen indtil al dente. Dræn vandet fra og rør pestoen i spaghettien.
Serveres, pyntet med basilikum og med masser af ekstra revet pecorino på toppen.