Om os

I 2013 introducerede min mand, som er fra Sicilien, mig for saltet, fordi han simpelthen ikke kunne forstå, hvorfor vi her i Danmark sagde, at salt var farligt, for dér, hvor han kommer fra, har det altid været betragtet som det bedste, man kunne give sin krop; salt kan bruges mod  mange dårligdomme: Har du ondt i halsen, er det godt at gurgle et glas saltvand , salt renser sår (saltvand), det er godt at skylle øjne i saltvand, om øjet svier, er betændt, eller man bare føler for at få øjnene frisket op, det er gennem generationer blevet brugt til at konservere mad med, man kan leve længere uden vand end uden salt osv.

Så næste gang vi besøgte familien på Sicilien, besøgte vi også saltpanderne i Trapani. Der er flere forskellige saltpander og firmaer i det samme område, men vi faldt pladask for dette våde salt, dets smag og historie – plejet og passet af et lille firma med stolthed over og stor kærlighed til deres produkt, med skovle som eneste hjælpemiddel og med WWF skilte ved indkørslen til området
Personligt har jeg aldrig spist salt på noget overhovedet – jeg har altid syntes, det smagte forfærdeligt, men dette organiske salt kan jeg spise som slik!
Så efter at have besøgt saltpanderne, vidste jeg, at dette salt skulle blive mit liv og virke fra nu af.

[hr]

Lotte Brøns

Lotte Brøns. 55 år, ejer og stifter af Luxuslife ApS. Er oprindeligt uddannet lærer og har været selvstændig indenfor for flere forskellige brancher siden 1988.
Elsker at knokle i sin have og være kreativ. Holder høns med stor glæde.
Er også vild med hurtige biler, der gerne må være store. Ønsker sig en Chrysler Town u0026amp; Country eller Cadillac Escalade.

Francesco Sidoti

Francesco Sidoti. 62 år, sicilianer og årsagen til det hele. Bor sammen med Lotte i Danmark og står især for alle korrespondancerne med vore leverandører på Sicilien.
Er et unikum af en handy man, kan finde løsninger på alt, der er gået i hårdknude og laver verdens bedste lasagne.
Elsker italiensk mad og ris á la mande samt hurtige biler, og det gør ikke noget, om de er italienske og hedder Ferrari.