Cremet hvid bønnepuré med trøffelolie og timiansalt

400 g. hvide bønner
1-2 fed revet hvidløg
1 økologisk citron
3 spsk. god trøffelolie, gerne den hvide
SIKANI Timiansalt

 

Læg bønnerne i blød natten over i minimum dobbelt så meget vand som bønner.
Kassér vandet og kog bønnerne godt møre, uden salt.

Bønnerne efter kogning

Bønnerne efter kogning

Revet citronskal tilsættes den blendede bønnepuré

Revet citronskal tilsættes den blendede bønnepuré

Dræn bønnerne, gem kogevandet, og kom dem i en foodprocessor eller blender, sammen med SIKANI Timiansalt, revet hvidløg, skal og saft af en økologisk citron.
Blend og smag til med trøffelolien og lidt friskkværnet peber.
Hvis puréen er for fast, kommer du lidt af kogevandet fra bønnerne i, til den har en passende konsistens.
Spis den på et godt stykke brød, eller brug den som dip til grøntsager.

Grys Bønnepuré med SIKANI Timiansalt

Grys Bønnepuré med SIKANI Timiansalt

Grys Bønnepuré med SIKANI Timiansalt

Grys Bønnepuré med SIKANI Timiansalt

Buon appetito.

Gem

Gem

Website made in Wordpress by www.saugmanngrafik.dk