Chokoladekage uden mel

10-15 stykker

1 time (+ 10-12 dages hvile)

Ingredienser
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader. Chokoladen smeltes i kaffen ved svag varme. Smør og sukker tilsættes, og der røres, til det er smeltet. De sammenpiskede æg vendes i, når gryden er af varmen og let afkølet.

En springform fores med dobbelt lag stanniol, dejen hældes i, og kagen bages i 35-45 min. Overfladen skal være lidt hård. Kagen køles af, pakkes i sølvpapiret og hviler i køleskabet i 10-12 dage. Lidt flødeskum og et glas champagne til skader bestemt ikke.

Mezza Luna 70%

5/5
Kr. 35,-

Mezza Notte 85%

5/5
Kr. 35,-
Del opskriften
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print
Find SIKANI på